ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: Μπες στην κλήρωση και κέρδισε ένα φορολογικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τις δηλώσεις Ε1 και Ε2 για φυσικά πρόσωπα! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: Μπες στην κλήρωση και κέρδισε ένα φορολογικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τις δηλώσεις Ε1 και Ε2 για φυσικά πρόσωπα!

finance lab_final

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και κέρδισε:

Φορολογικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τις δηλώσεις Ε1 και Ε2 για φυσικά πρόσωπα, προσφορά της εταιρείας FINANCELAB – Οικονομικοί & Φοροτεχνικοί Σύμβουλοι!
Η προσφορά ισχύει για τις δηλώσεις φορολογικού έτους 2015, η προθεσμία των οποίων είναι μέχρι 30.06.15.
Σε περίπτωση που ο νικητής έχει κάνει τη φορολογική του δήλωση, θα μπορεί να επωφεληθεί της προσφοράς το επόμενο έτος ή να τη μεταβιβάσει σε συγγενικό του πρόσωπο (έως β’ βαθμού).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 01/06/2016 μέχρι και 08/06/2016.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (08/06/2016).

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

———————

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα φορολογικό πακέτο που θα περιλαμβάνει τις δηλώσεις Ε1 και Ε2 για φυσικά πρόσωπα, προσφορά της εταιρείας FinanceLab – Οικονομικοί & Φοροτεχνικοί Σύμβουλοι (Θεσσαλονίκη), είναι:

Giota Baharidou

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 10/06/2016 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι:

1. Eva Kirintzi
2. Nikos Koublis
3. Κωνσταντίνος Γρηγοράς
4. Stella Stella
5. Μαρίνα Μούρτζιου

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ