ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Κέρδισε ένα πλήρες γυναικείο σετ ομορφιάς (λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα)! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: Κέρδισε ένα πλήρες γυναικείο σετ ομορφιάς (λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα)!

cristys_afisa

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) δημόσια τη φωτογραφία του διαγωνισμού και 1 τυχερός-ή θα κερδίσει:

Ένα πλήρες γυναικείο σετ ομορφιάς (λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα) , προσφορά του κομμωτηρίου Christy’s Hairstyling (Νέα Σμύρνη, Αθήνα).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 21/11/2016 μέχρι και 27/11/2016.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (27/11/2016).

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

—————————————-

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα πλήρες γυναικείο σετ ομορφιάς (λούσιμο, κούρεμα, χτένισμα), προσφορά του κομμωτηρίου Christy’s Hairstyling, είναι η:

Ελένη Σούφη

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Eleni Mln
2. Evaggelia Adelfoulakou
3. Maria Dourou
4. Μυρτώ Ευαγγελίου
5. Lilly Vanily

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 30/11/2016 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δε βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ