ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα με τους παρακάτω 4 τρόπους:

1. Υποβολή της αίτησης online.


2. Αποστολή αίτησης με μία φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση (κατέβασε την αίτηση σε μορφή .pdf εδώ):

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ:
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ΤΚ 11143, ΑΘΗΝΑ

(Για τους δύο παραπάνω τρόπους:

Η κάρτα επιδίδεται στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει, με την αντικαταβολή του ποσού των 10 ευρώ στον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής.

Αν απουσιάζεις, λαμβάνεις ειδοποίηση – έντυπη/ μέσω μηνύματος SMS/ τηλεφωνικώς – και την παραλαμβάνεις από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβεις την κάρτα εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, ο φορέας μας δεν θα προχωρά σε επαναποστολή εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.)


3. Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11134, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου:

  • μια πρόσφατη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας)
  • την ταυτότητά σου

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 9:00 έως 14:15 και Παρασκευή 9:00 έως 13:45, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ώρες 09:00 έως 15:00.)


4. Επίσκεψη στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στη Θεσσαλονίκη (Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, Βασ. Γεωργίου 1, ΤΚ 54640, γραφείο 28 Ε) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου:

  • μια πρόσφατη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας)
  • την ταυτότητά σου

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 9:00 έως 14:15 και Παρασκευή 9:00 έως 13:45.)

 

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ