ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα με τους παρακάτω 4 τρόπους (Για άτομα κάτω των 16 ετών, δείτε το σημείο 5):

1. Υποβολή της αίτησης online.


2. Αποστολή αίτησης με μία φωτογραφία (τύπου ταυτότητας) ταχυδρομικά στην παρακάτω διεύθυνση (κατέβασε την αίτηση σε μορφή .pdf εδώ):

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ:
ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
ΑΧΑΡΝΩΝ 417 & ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ, ΤΚ 11143, ΑΘΗΝΑ

(Για τους δύο παραπάνω τρόπους:

Η κάρτα επιδίδεται στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει, με την αντικαταβολή του ποσού των 10 ευρώ στον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής.

Αν απουσιάζεις, λαμβάνεις ειδοποίηση – έντυπη/ μέσω μηνύματος SMS/ τηλεφωνικώς – και την παραλαμβάνεις από το πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, καταβάλλοντας το ποσό των 10 ευρώ.

Σε περίπτωση που δεν παραλάβεις την κάρτα εντός του προβλεπόμενου διαστήματος, ο φορέας μας δεν θα προχωρά σε επαναποστολή εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων.)


3. Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11134, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου:

  • μια πρόσφατη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας)
  • την ταυτότητά σου

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, Δευτέρα έως Παρασκευή ώρες 9:00 έως 14:00  είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας ώρες 09:00 έως 14:00.)


4. Επίσκεψη στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Α’ προβλήτα, Κτίριο Γραφείων ΟΛΘ Δημόσιας Αρχής Λιμένων, τελευταίο κτήριο (μετά την Αποθήκη Γ”, 54012 Θεσσαλονίκη, Τηλ. επικοινωνίας 2310 257130​) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου:

  • μια πρόσφατη φωτογραφία (τύπου ταυτότητας)
  • την ταυτότητά σου

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, Δευτέρα έως Πέμπτη ώρες 9:00 έως 14:00 και Παρασκευή 9:00 έως 13:30.)


5. Για αιτούντες κάτω των 16 ετών πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:
1.Να εκτυπώσετε την αίτηση
2.Να συμπληρώσετε την αίτηση
3.Να φωτοτυπίσετε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του αιτούντα
4.Ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αιτούντα θα πρέπει να επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του σε ΚΕΠ
5.Να αποστείλει την αίτηση με το γνήσιο της υπογραφής και τη φωτοτυπία της ληξιαρχικής πράξης του αιτούντα, στην παρακάτω διεύθυνση:

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη, Αθήνα, 11143
Για την “Ευρωπαϊκή κάρτα νέων”
Τηλ.:213-131-4413,4414,4433
Ή
Να καταθέσει ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αιτούντα ιδιοχείρως την αίτηση, με όλα τα παραπάνω έγγραφα , στα Γραφεία που εξυπηρετούν την “Ευρωπαϊκή κάρτα νέων.

 

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ