Νέος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων! | europeanyouthcard

Νέος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων!

 diagonismos-makedonias2

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού στη σελίδα σας στο facebook και κερδίστε:

Μία (1) υποτροφία φοίτησης για το e-learning Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ», 40 ωρών

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 14/09/2015 μέχρι και 21/09/2015

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (21.09.2015)

Δικαίωμα παρακολούθησης του προγράμματος έχουν φοιτητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. όλων των ειδικοτήτων, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση στον ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και των μηχανών αναζήτησης.

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

ΝΙΚΗΤΡΙΑ TOY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY με δώρο μία (1) υποτροφία φοίτησης για το e-learning Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ», 40 ωρών είναι η:

Maria Gialeli

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι την Πέμπτη 24/09/2015 στις 12:00 αποστέλλοντας σχετικό email στο europeanyouthcard@inedivim.gr

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ