ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: Κέρδισε μία μέτρηση μεταβολισμού και σύσταση σώματος (λιπομέτρηση) και μία μέτρηση δυσανεξίας τροφών (Asyra)! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: Κέρδισε μία μέτρηση μεταβολισμού και σύσταση σώματος (λιπομέτρηση) και μία μέτρηση δυσανεξίας τροφών (Asyra)!

diag_komotini

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και κέρδισε:

Μία μέτρηση μεταβολισμού και σύσταση σώματος (λιπομέτρηση) και μία μέτρηση δυσανεξίας τροφών (Asyra), προσφορά του Πρότυπου Κέντρου Εργομετρίας και Μεταβολισμού ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Κομοτηνή)!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 11/07/2016 μέχρι και 17/07/2016.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (17/07/2016).

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

———————–

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο μία μέτρηση μεταβολισμού και σύσταση σώματος (λιπομέτρηση) και μία μέτρηση δυσανεξίας τροφών (Asyra), προσφορά του Πρότυπου Κέντρου Εργομετρίας και Μεταβολισμού ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Κομοτηνή), είναι:

Ευαγγελία Κρ

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 20/07/2016 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι:

1. Βίβιαν Βραβορίτου
2. Stavros Ketsis
3. Ιουλία Πρίγκου
4. Κάθριν Ινα Καραμανώλα
5. Helena PD

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ