ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε στέλνει στην Ιταλία σε συνεργασία με τη SUPERFAST FERRIES και την ANEK LINES! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε στέλνει στην Ιταλία σε συνεργασία με τη SUPERFAST FERRIES και την ANEK LINES!

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και 1 τυχερός-ή θα κερδίσει:
– Ένα εισιτήριο για δύο άτομα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα και δωρεάν μεταφορά ΙΧ αυτοκινήτου από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή, προσφορά της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ Α.Ε.-SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31.03.2018 για ταξίδι κατά τη χαμηλή περίοδο και αναλόγως διαθεσιμότητας (εκτός Ιουλίου, Αυγούστου, Πάσχα και Χριστουγέννων).

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 13/03/2017 μέχρι και 19/03/2017.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού.

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα εισιτήριο για δύο άτομα σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα και δωρεάν μεταφορά ΙΧ αυτοκινήτου από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή, προσφορά της κοινοπραξίας ANEK LINES Οfficial Fan Page – Superfast Ferries ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ, είναι η:

Kalliopi Kantiotou

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Δημήτρης Κάλλης
2. αριάδνη δρακωνάκη.
3. Elli Anyfanti
4. Lemona Poursanidi
5. Argiro Tsitsigiorgi
Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 22/03/2017 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.
Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δε βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ