ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Κέρδισε υποτροφίες για εκμάθηση Αγγλικών από την Ευρωδιάσταση! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: Κέρδισε υποτροφίες για εκμάθηση Αγγλικών από την Ευρωδιάσταση!

ελληνικού

 

πειραιά

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) δημόσια ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ φωτογραφίες του διαγωνισμού (ανάλογα με το τμήμα που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε) και 4 τυχεροί-ές θα κερδίσουν:

– 2 υποτροφίες από την Ευρωδιάσταση Ελληνικού για το τμήμα Prelower: Οκτώβριος 2016 – Δεκέμβριος 2016 (*Οι σπουδαστές θα πρέπει να βρίσκονται σε επίπεδο intermediate και άνω / Ωράριο: Πρωινό)
και
– 2 υποτροφίες από την Ευρωδιάσταση Πειραιά για το τμήμα του πρώτου (αρχάριου) επιπέδου Αγγλικών: Οκτώβριος 2016 – Δεκέμβριος 2016 (Ωράριο: Πρωινό ή απογευματινό).
* Οι προσφορές δεν καλύπτουν δαπάνες 3ων (βιβλία)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 17/10/2016 μέχρι και 23/10/2016.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι ΑΝΩ ΤΩΝ 18 οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (23/10/2016).
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες για το τμήμα Prelower, προσφορά της Ευρωδιάστασης Ελληνικού, θα πρέπει να βρίσκονται σε επίπεδο Intermediate και άνω.

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

———————–

 
Οι νικητές του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο 2 + 2 υποτροφίες για εκμάθηση Αγγλικών από την Ευρωδιάσταση Ελληνικού, είναι:

Για το τμήμα Prelower:

1. Kwstas Boutsikas
2. Εσμίρ Σελίμια

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Olga Olgaki
2. Christos Pantazis
3. Anestis Anestis
4. Ria Paaki
Για το τμήμα του πρώτου (αρχάριου) επιπέδου Αγγλικών:

1. Solomon Wolf
2. Παρή Μαρούση

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Kwstas Papaeleftheriou
2. Alexandros Skyrianos
3. Sonia Penou
4. Christina Papantwnh
Οι νικητές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι αποδέχονται το δώρο μέχρι τις 26/10/2016 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφουν τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.
Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δε βρει τους νικητές/νικήτριες εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ