ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Κέρδισε ένα δωρεάν σεμινάριο e-learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Κέρδισε ένα δωρεάν σεμινάριο e-learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς!

papei_final

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και 1 τυχερός-ή θα κερδίσει:

– Δωρεάν Παρακολούθηση ενός σεμιναρίου e-learning σε έναν κάτοχο της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων απόφοιτο Λυκείου, προσφορά του κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά και του Προγράμματος E-learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Ελεύθερη επιλογή από το Πρόγραμμα Σπουδών για τα τμήματα που ξεκινούν Μάρτιο, Ιούνιο και Οκτώβριο 2017.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 13/02/2017 μέχρι και 19/02/2017.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (19/02/2017).

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο δωρεάν παρακολούθηση ενός σεμιναρίου e-learning, προσφορά του κέντρου Ερευνών Πανεπιστημίου Πειραιά και του Προγράμματος E-learning του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Πανεπιστημίου Πειραιώς, είναι η:

Eleni Mpamzeli

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Αριστέα Πέλεχα
2. Viola Vi
3. Valia Tamv
4. Maria Moustaki
5. Ηλιάνα Μαρκομιχάλη

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 22/02/2017 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δε βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ