Πάρε μέρος στην εκστρατεία αγάπης που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων! | europeanyouthcard

Πάρε μέρος στην εκστρατεία αγάπης που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

medecins3
ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ!

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, με την δική σου βοήθεια ενισχύουν το πολύτιμο έργο των Γιατρών του Κόσμου!

Για κάθε Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων που θα εκδοθεί ή θα ανανεωθεί το μήνα Δεκέμβριο, θα χαρίσουμε το 1 ευρώ στους Γιατρούς του Κόσμου!

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων και φαρμάκων που θα δοθούν στην οργάνωση.

Κινητήρια αρχή της οργάνωσης είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή πολιτική πεποίθηση.
Οι Γιατροί του Κόσμου δρουν με βάση τις αρχές της ουδετερότητας και της αμεροληψίας και από την αρχή της δράσης τους, έχουν δημιουργήσει πλήθος προγραμμάτων τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό, με στόχο την παροχή ιατρικών και άλλων υπηρεσιών σε περιθωριοποιημένες πληθυσμιακές ομάδες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Βγάζοντας σήμερα την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και κερδίζοντας πρόσβαση σε εκπτώσεις και προσφορές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, μεταφορές, τουρισμό, κινητή τηλεφωνία, καταστήματα κ.α. γινόμαστε ταυτόχρονα αρωγοί στο έργο των Γιατρών του Κόσμου, προσφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια και ιατρική φροντίδα σε όσους την έχουν ανάγκη στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Γίνε κι εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας!
Κάνε με μια μικρή κίνηση, μια μεγάλη διαφορά για κάποιον!

Δείτε το Δελτίο Τύπου ΕΔΩ

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ