ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ | europeanyouthcard

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Μπορείς να αποκτήσεις τη κάρτα με τους παρακάτω τρόπους (Για άτομα κάτω των 16 ετών, δείτε το σημείο 4), υποβάλλοντας την αίτηση online:


1. Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης κατόπιν ραντεβού (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11134, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος, Είσοδος από Κοκκινάκη) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε μηχάνημα POS στις ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 έως 14:00 Τετάρτη κλειστά).

Για τη χρήση του easypay είναι απαραίτητη μόνο η εισαγωγή κάρτας της τράπεζας Πειραιώς στο μηχάνημα.

Εάν έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική πληρωμή, ο υποψήφιος δικαιούχος της κάρτας θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  


2. Επίσκεψη στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στη Θεσσαλονίκη κατόπιν ραντεβού (Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Α’ προβλήτα, Κτίριο Γραφείων ΟΛΘ Δημόσιας Αρχής Λιμένων, τελευταίο κτήριο (μετά την Αποθήκη Γ), 54012 Θεσσαλονίκη, Τηλ. επικοινωνίας 2310 257130​) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε μηχάνημα POS στις ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 13:30).

Για τη χρήση του easypay είναι απαραίτητη μόνο η εισαγωγή κάρτας της τράπεζας Πειραιώς στο μηχάνημα.

Εάν έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική πληρωμή, ο υποψήφιος δικαιούχος της κάρτας θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  


3. Παραλαβή καρτών από καταστήματα Vodafone

Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα παραλαβής της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από συνεργαζόμενα καταστήματα της Vodafone σε όλη την Ελλάδα, απαραίτητα με την επίδειξη ταυτότητας σε έντυπη μορφή ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης και αναφέροντας το μοναδικό Kωδικό Vodafone που στέλνεται στο email του υποψήφιου δικαιούχου.

Σε περίπτωση που ο εκάστοτε δικαιούχος αδυνατεί να πάει αυτοπροσώπως στο κατάστημα Vodafone που επέλεξε, μπορεί η παραλαβή της κάρτας να γίνει από τρίτον με επίδειξη εξουσιοδότησης.

Μόλις λάβει ο δικαιούχος ενημερωτικό email με το μοναδικό Kωδικό Vodafone θα πρέπει να επικοινωνήσει μετά από λίγες μέρες με το κατάστημα που επέλεξε για να κανονίσει τη παράδοση της κάρτας.

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφείο Αθήνας: 213 131 4411, 4414, 4433, 4440

email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.


4. Για αιτούντες κάτω των 16 ετών πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:
1. Να κατεβάσετε την αίτηση.

2. Να συμπληρώσετε την αίτηση.

3. Να φωτοτυπήσετε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του αιτούντα.

4. Ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αιτούντα θα πρέπει να επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του σε ΚΕΠ.
5. Να επισυνάψει όλα τα παραπάνω κατά τη συμπλήρωση της αίτησης στο πεδίο Έντυπο για κάτω των 16 ετών.

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα μπορείτε να επισυνάψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.


Χρονικό Διάστημα Αποστολής Κάρτας

Σας γνωστοποιούμε ότι η ταχυδρομική αποστολή της κάρτας πραγματοποιείται το αργότερο εντός 5 με 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τα email σας για το Κωδικό Αποστολής, διότι οι κάρτες αποστέλλονται άμεσα.

Εάν δεν έχετε λάβει τη κάρτα σας μέχρι το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφείο Αθήνας: 213 131 4411, 4414, 4433, 4440

email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.

Τέλος, για τους δικαιούχους εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης, δε δύναται 2η ταχυδρομική αποστολή της κάρτας τους σε περίπτωση επιστροφής της στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.


Παραλαβή πληρωμένων καρτών

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν των πληρωμένων καρτών από τα γραφεία μας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, απαραίτητα με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης και του παραστατικού πληρωμής.

email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.


Πληροφορίες για τραπεζική κατάθεση ανάλογα με την επιλογή χρονικής διάρκειας στον κάτωθι λογαριασμό για έκδοση της κάρτας (Μόνο για Παραλαβή από Γραφεία Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5058-047550-331

ΙΒΑΝ:GR2001720580005058047550331

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: -το ονοματεπώνυμο σας-

Προσοχή: Εφόσον επιλεχθεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει εκάστοτε δικαιούχος να έχει μαζί του απαραίτητα σε έντυπη μορφή το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού ανάλογα με την επιλογή χρονικής διάρκειας κατά τη παραλαβή της κάρτας του.

email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.


Διευκρινίσεις για προσφορά Vodafone

Τα 10€ bonus αποδίδονται σε μία ανανέωση ανά 30 ημέρες.
Οι κωδικοί των καρτών στέλνονται μαζικά από το γραφείο της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων κάθε τέλος βδομάδας.
Επομένως η προσφορά ενεργοποιείται μέσα επόμενης βδομάδα από την ημερομηνία αποστολής των κωδικών. Αφορά μόνο αριθμούς καρτοκινητών και η προσφορά ισχύει για ένα χρόνο.
Για ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές θα πρέπει να αποστείλουν τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων (μαζί με τις παύλες)  με δωρεάν γραπτό μήνυμα στο 1280.
Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί επιτυχώς, ο δικαιούχος λαμβάνει νέο μήνυμα που αναφέρει: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΝΕΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ! 
Σε διαφορετική περίπτωση λαμβάνει νέο μήνυμα που αναφέρει: ΛΑΘΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν βάλει οι κάτοχοι κάρτα τις τελευταίες 30 ημέρες.
Εάν υπάρχει πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση της προσφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
Γραφείο Αθήνας: 213 131 4411, 4414, 4433, 4440
email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ