Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και ο οργανισμός European Youth Card Association σε προσκαλούν στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι από 1 έως 4 Ιουνίου 2017! | europeanyouthcard

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων και ο οργανισμός European Youth Card Association σε προσκαλούν στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού που θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι από 1 έως 4 Ιουνίου 2017!


Αν είσαι κάτοχος της κάρτας από 18-30 ετών, γνωρίζεις καλά την Αγγλική γλώσσα (επίπεδο B2 και άνω) και ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις σε βάθος το όραμα και τις αξίες που διέπουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, γίνε και εσύ μέλος της ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από την ίδρυση του οργανισμού και τη θέσπιση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, το 33ο συνέδριο με τίτλο: “Our Future Starts Now: 30th Anniversary of the European Youth Card”, φέρνει στο προσκήνιο τους νέους προσκαλώντας τους να εμπλακούν ενεργά στη μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση!

Θα είναι μία μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσεις από κοντά όλες τις δράσεις του συνεδρίου, να γνωρίσεις νέους από άλλες χώρες και να εργαστείτε από κοινού για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός μοναδικού project, που έχει ως στόχο να αναδείξει την κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα και το σύνολο των αξιών που οι νέοι θέλουν να προσδώσουν στην κάρτα!

Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε τα στοιχεία σου εδώ μέχρι τις 18/4/17.
Οι εργασίες του συνεδρίου διαρκούν από 1-4 Ιουνίου 2017 με όλα τα έξοδα πληρωμένα (διαμονή, αεροπορικά εισιτήρια και γεύματα)

Δικαίωμα συμμετοχής: Ενήλικες κάτοχοι της κάρτας (18-30 ετών), οι οποίοι είναι κάτοχοι πιστοποιητικού καλής, πολύ καλής ή άριστης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Β2 και άνω).
Αναχώρηση: 1/6/2017
Επιστροφή: 4/6/2017

Επισημαίνεται ότι είναι απαραίτητη η επίδειξη διαβατηρίου για την είσοδο στη Σερβία (όχι ταυτότητα)!

Ο νικητής-τρια θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης και στη συνέχεια θα πρέπει να προσκομίσει τα απαραίτητα αποδεικτικά όπως αυτά προβλέπονται στους όρους συμμετοχής.

Δείτε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής ΕΔΩ

 


 

Ο νικητής της κλήρωσης για την πρόσκληση στο ετήσιο συνέδριο του οργανισμού European Youth Card Association, είναι ο:

TSANAKAS EFSTATHIOS

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Φουντουκίδης Θεόδωρος
2. Γαγάνη Κατερίνα
3. ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ
4. Αιμήλιος Μανούσος
5. Νεφέλη Παπαχαρίση

Ο νικητής θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται την πρόσκληση μέχρι τις 24/04/2017 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα πρέπει να επισυνάψει σκαναρισμένο αντίγραφο του πιστοποιητικού γνώσης της Αγγλικής γλώσσας. Διαφορετικά θα πρέπει να το αποστείλει εντός του οριζόμενου διαστήματος με fax στο 213 131 4410.

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δε βρει το νικητή εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

 

 

 

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ