ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε στέλνει Ιταλία σε συνεργασία με τη SUPERFAST FERRIES και την ANEK LINES! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε στέλνει Ιταλία σε συνεργασία με τη SUPERFAST FERRIES και την ANEK LINES!

superfast_afisa

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και 1 τυχερός θα κερδίσει:
– Ένα ταξίδι για δύο άτομα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή και διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα, προσφορά της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ Α.Ε.-SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 01/02/2016 μέχρι και 07/02/2016.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού.

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

——————————————-

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα ταξίδι για δύο άτομα και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, από Πάτρα προς Ανκόνα με επιστροφή και διαμονή σε δίκλινη εσωτερική καμπίνα, προσφορά της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ Α.Ε.-SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ, είναι:

Nikolina Radeva

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο της μέχρι τις 10/02/2016 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Οι επιλαχόντες είναι:
1. Vasilis Chamouroudis
2. Ioanna Kiousi
3. Vassia Laschou
4. Maria Sitrini
5. Alexandros Sotiriou
Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ