Αποτελέσματα διαγωνισμού Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα backpack της ελληνικής εταιρείας TOURVAS, προσφορά του Segno – Clothes & Accessories! | europeanyouthcard

Αποτελέσματα διαγωνισμού Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα backpack της ελληνικής εταιρείας TOURVAS, προσφορά του Segno – Clothes & Accessories!

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με  δώρο ένα backpack της ελληνικής εταιρείας TOURVAS, προσφορά του Segno – Clothes & Accessories, είναι:

η Xαριτωμένη Μαχαιρά!!!

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο του μέχρι τις 14/08/2020 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι οι:
1. Marianna Plastira
2. Τζένη Κατέρη
3. Christos Aramadanidis
4. Κυριάκος Σωτηρίου
5. Chrysa Vouloutaki

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τον/την νικητή/τρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή λάβει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης, ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 15/08/2020 και ώρα 12:00 (αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον ενεργό κωδικό της κάρτας του).

Δείτε πάλι πληροφορίες και τους όρους του Διαγωνισμού!

Μη ξεχνάτε και τον άλλο διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων που τρέχει για ένα διήμερο στην Ελαφόνησο στο Capari Suites για 2 άτομα σε Deluxe δωμάτιο μέχρι 16/08/2020!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ