Αποτελέσματα Διαγωνισμών Οκτωβρίου στο Facebook και στο Instagram: Κερδίστε δύο δωρεάν εξ ’αποστάσεως Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα προσφορά του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής Κατάρτισης EELI στο Ρέθυμνο! | europeanyouthcard

Αποτελέσματα Διαγωνισμών Οκτωβρίου στο Facebook και στο Instagram: Κερδίστε δύο δωρεάν εξ ’αποστάσεως Ευρωπαϊκά Εκπαιδευτικά Προγράμματα προσφορά του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκής Κατάρτισης EELI στο Ρέθυμνο!

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στο Facebook , οι οποίοι κερδίζουν από ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, προσφορά του Ακάδημος KEK είναι:

 1. Μπαρέτα Μαρία 

Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι οι:

 1. Ελισσάβετ Γκούνη
 2. Sofia Vslk
 3. Fwteini Chandolia
 4. Ioanna Vasilaki
 5. Alexandra Konstantinidou
Πληροφορίες για το Σεμινάριο:

Πρόκειται για ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, διάρκειας 30 ωρών στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «RE.INCLUSION» (Erasmus+/ KA2 Strategic Partnerships for VET).

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στο Instagram, οι οποίοι κερδίζουν από ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, προσφορά του Ακάδημος KEK είναι:
 1. irida_avd

Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι οι:

 1. zoey_pagaki
 2. kozeta_maria
 3. giorgakis_s
 4. makelena7
 5. thanosgia
Πληροφορίες για το Σεμινάριο:

Πρόκειται για το επιμορφωτικό σεμινάριο «RELIVET: Μείωση της πρόωρης εγκατάλειψης στην ΕΕΚ», διάρκειας 30ωρών.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο προτείνει νέες στρατηγικές υποστήριξης που αποτρέπουν την εγκατάλειψη του σχολείου από τους μαθητές που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «RELIVET» (Erasmus+/ KA2 Strategic Partnerships for VET).

Οι νικήτριες του διαγωνισμού θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο της μέχρι τις 11/11/2020 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τον/την νικητή/τρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή λάβει αρνητική  απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης, ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 12/11/2020 και ώρα 12:00 (αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον ενεργό κωδικό της κάρτας του).

Δείτε πάλι πληροφορίες και τους όρους των διαγωνισμών στο Facebook και στο Instagram εδώ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ