ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε στέλνει Ιταλία σε συνεργασία με τη MINOAN LINES! | europeanyouthcard

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε στέλνει Ιταλία σε συνεργασία με τη MINOAN LINES!

MINOAN fin

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και 1 τυχερός-ή θα κερδίσει:
– Ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για δύο άτομα σε Α2 θέση, στη διαδρομή ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ, προσφορά της MINOAN LINES.

Συμπεριλαμβάνεται η δωρεάν μεταφορά οχήματος (ΙΧ αυτοκινήτου ή μηχανής).

Το δώρο μπορεί να εξαργυρωθεί έως τις 31/12/2017 εκτός από την περίοδο του Πάσχα, των Χριστουγέννων και τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 23/01/2017 μέχρι και 29/01/2017.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (29/01/2017).

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

———————————–

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής για δύο άτομα σε Α2 θέση, στη διαδρομή ΠΑΤΡΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΑΓΚΩΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ, προσφορά της MINOAN LINES., είναι η:

Angelina Tzatzaraki

Οι επιλαχόντες είναι:

1. Zeta Theodorelou
2. Antonis Flash Virvilis
3. Aspa Doula
4. ΠΩΛΙΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛ
5. Βάσω Σκέλλινγκτον

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 01/02/2017 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δε βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ