ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Κέρδισε μία υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση του εξ αποστάσεως Προγράμματος Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

pamak

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο facebook, κοινοποιήστε (share) ΔΗΜΟΣΙΑ την ανακοίνωση του διαγωνισμού και κερδίστε:

Μία υποτροφία σε έναν νικητή-τρια για δωρεάν παρακολούθηση του εξ αποστάσεως Προγράμματος Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ» διάρκειας  40 ωρών, προσφορά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (έναρξη μαθημάτων στις 17/10/2016)!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: από 19/09/2016 μέχρι και 25/09/2016.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Διαγωνισμό έχουν μόνο οι νέοι άνω των 18 οι οποίοι διαθέτουν Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων σε ισχύ την ημέρα λήξης του διαγωνισμού (25/09/2016).

Δείτε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

 

———————

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων με δώρο μία υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση του εξ αποστάσεως Προγράμματος Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο : «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ» διάρκειας 40 ωρών, προσφορά του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, είναι:

Ioanna Anastopoulou

Η νικήτρια θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 28/09/2016 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι:

1. Euagelia Dadatsou
2. Vasilis Gand
3. Alexandros Kolivas
4. Christos Pap
5. Thanasis Tataroglou

Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τη νικήτρια εντός του οριζόμενου διαστήματος ή έχει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ