Ενημέρωση για την πορεία των αιτήσεων της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων.

Παρακαλείται όποιος από τους υποψήφιους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχει απορία σχετικά με την αίτηση του να μας αποστείλει email στην διεύθυνση europeanyouthcard@inedivim.gr αναφέροντας τον αριθμό πρωτοκόλλου ή το κινητό τηλέφωνο της αίτησης.

Οι δικαιούχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μέσω ΔΥΠΑ ακολουθούν την προαναφερθείσα διαδικασία στέλνοντας email στη διεύθυνση eyca_dypa@inedivim.gr  

Για τις παραλαβές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα Vodafone, ο δικαιούχος παρακολουθεί την πορεία αποστολής μόλις λάβει το σχετικό κωδικό των ΕΛΤΑ courier με email. Εφόσον η κάρτα έχει φτάσει στον προορισμό της, επικοινωνεί με το κατάστημα Vodafone που επέλεξε για να κανονίσει την παραλαβή της.

Η παραλαβή γίνεται απαραίτητα με την επίδειξη ταυτότητας σε έντυπη μορφή ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης.

Σε περίπτωση που ο εκάστοτε δικαιούχος αδυνατεί να πάει αυτοπροσώπως στο κατάστημα Vodafone που επέλεξε, μπορεί η παραλαβή της κάρτας να γίνει από τρίτον με επίδειξη εξουσιοδότησης.

Οι παραλαβές από τα γραφεία μας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη γίνονται άμεσα με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου εγγράφου ταυτοποίησης, μετά από την επιτυχή συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Στην περίπτωση ηλεκτρονικής πληρωμής, ο υποψήφιος δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ