ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα με τους παρακάτω 3 τρόπους (Για άτομα κάτω των 16 ετών, δείτε το σημείο 4):

1. Υποβολή της αίτησης online.


2. Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης κατόπιν ραντεβού (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11134, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος, Είσοδος από Κοκκινάκη) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε μηχάνημα POS στις ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 έως 14:00 Τετάρτη κλειστά).

Εάν έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική πληρωμή, ο υποψήφιος δικαιούχος της κάρτας θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  


3. Επίσκεψη στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στη Θεσσαλονίκη κατόπιν ραντεβού (Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Α’ προβλήτα, Κτίριο Γραφείων ΟΛΘ Δημόσιας Αρχής Λιμένων, τελευταίο κτήριο (μετά την Αποθήκη Γ), 54012 Θεσσαλονίκη, Τηλ. επικοινωνίας 2310 257130​) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε μηχάνημα POS στις ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 13:30).

Εάν έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική πληρωμή, ο υποψήφιος δικαιούχος της κάρτας θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  


4. Για αιτούντες κάτω των 16 ετών πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:
1. Να εκτυπώσετε την αίτηση.

2. Να συμπληρώσετε την αίτηση.

3. Να φωτοτυπήσετε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του αιτούντα.

4. Ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αιτούντα θα πρέπει να επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του σε ΚΕΠ.
5. Να επισυνάψει όλα τα παραπάνω κατά τη συμπλήρωση της αίτησης στο πεδίο Έντυπο για κάτω των 16 ετών.

Εάν αντιμετωπίσετε πρόβλημα μπορείτε να επισυνάψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο email: europeanyouthcard@inedivim.gr, αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο του αιτούντα.


Χρονικό Διάστημα Αποστολής Κάρτας

Σας γνωστοποιούμε ότι η ταχυδρομική αποστολή της κάρτας πραγματοποιείται το αργότερο εντός 5 με 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τα email σας για το Κωδικό Αποστολής, διότι οι κάρτες αποστέλλονται άμεσα.

Εάν δεν έχετε λάβει τη κάρτα σας μέχρι το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφείο Αθήνας: 213 131 4411, 4414, 4433


Παραλαβή πληρωμένων καρτών

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν των πληρωμένων καρτών από τα γραφεία μας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, απαραίτητα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του παραστατικού πληρωμής.


Πληροφορίες για τραπεζική κατάθεση 10€ στον κάτωθι λογαριασμό για έκδοση της κάρτας (Μόνο για Παραλαβή από Γραφεία Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5058-047550-331

ΙΒΑΝ:GR2001720580005058047550331

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: -το ονοματεπώνυμο σας-

Προσοχή: Εφόσον επιλεχθεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής κατά τη συμπλήρωση της αίτησης, θα πρέπει εκάστοτε δικαιούχος να έχει μαζί του απαραίτητα σε έντυπη μορφή το αποδεικτικό κατάθεσης του ποσού των 10€  κατά τη παραλαβή της κάρτας του.

Διευκρινίσεις για προσφορά Vodafone

Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά της Vodafone που ισχύει για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων ενεργοποιείται στις 20 του ίδιου μήνα ή στις 5 του επόμενου μήνα, ανάλογα με την ημερομηνία απόκτησης της κάρτας.

Παραδείγματα:

Εάν ο δικαιούχος παραλάβει την κάρτα του από την 1 έως τις 15 του μηνός, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις 20 του ίδιου μήνα και μετά.

Εάν ο δικαιούχος παραλάβει την κάρτα του από τις 16 έως το τέλος του μηνός, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις 05 του επόμενου μήνα και μετά.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ