ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ

Μπορείς να αποκτήσεις την κάρτα με τους παρακάτω 3 τρόπους (Για άτομα κάτω των 16 ετών, δείτε το σημείο 4):

1. Υποβολή της αίτησης online.


2. Επίσκεψη στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, ΤΚ 11134, Αθήνα, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος, Είσοδος από Κοκκινάκη) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε μηχάνημα POS στις ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 έως 14:00 Τετάρτη κλειστά).

Εάν έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική πληρωμή, ο υποψήφιος δικαιούχος της κάρτας θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  


3. Επίσκεψη στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στη Θεσσαλονίκη (Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Α’ προβλήτα, Κτίριο Γραφείων ΟΛΘ Δημόσιας Αρχής Λιμένων, τελευταίο κτήριο (μετά την Αποθήκη Γ), 54012 Θεσσαλονίκη, Τηλ. επικοινωνίας 2310 257130​) και επί τόπου απόκτηση της κάρτας, έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

(Η πληρωμή της συνδρομής θα πραγματοποιείται σε υποκατάστημα τραπέζης Πειραιώς, πλησίον των γραφείων, είτε στα γραφεία μας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σε μηχάνημα POS στις ώρες λειτουργίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 – 13:30).

Εάν έχει γίνει ήδη η ηλεκτρονική πληρωμή, ο υποψήφιος δικαιούχος της κάρτας θα πρέπει να έχει μαζί του απαραίτητα και το καταστατικό πληρωμής (εκτυπωμένο).  


4. Για αιτούντες κάτω των 16 ετών πρέπει να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες:
1. Να εκτυπώσετε την αίτηση.

2. Να συμπληρώσετε την αίτηση.

3. Να φωτοτυπήσετε τη ληξιαρχική πράξη γέννησης του αιτούντα.

4. Ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αιτούντα θα πρέπει να επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του σε ΚΕΠ.
5. Να αποστείλει την αίτηση με το γνήσιο της υπογραφής και τη φωτοτυπία της ληξιαρχικής πράξης του αιτούντα, στην παρακάτω διεύθυνση:

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης
Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη, Αθήνα, 11143
Για την “Ευρωπαϊκή κάρτα νέων”
Τηλ.:213-131-4411,4414,4433
Ή
να καταθέσει ο γονέας ή ο κηδεμόνας του αιτούντα ιδιοχείρως την αίτηση, με όλα τα παραπάνω έγγραφα, στα Γραφεία που εξυπηρετούν την Ευρωπαϊκή κάρτα νέων.


Χρονικό Διάστημα Αποστολής Κάρτας

Σας γνωστοποιούμε ότι η ταχυδρομική αποστολή της κάρτας πραγματοποιείται το αργότερο εντός 5 με 7 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Παρακαλούμε να ελέγχετε τα email σας για το Κωδικό Αποστολής, διότι οι κάρτες αποστέλλονται άμεσα.

Εάν δεν έχετε λάβει τη κάρτα σας μέχρι το πέρας του παραπάνω χρονικού διαστήματος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφείο Αθήνας: 213 131 4411, 4414, 4433


Παραλαβή πληρωμένων καρτών

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής αυθημερόν των πληρωμένων καρτών από τα γραφεία μας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, απαραίτητα με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του παραστατικού πληρωμής.


Πληροφορίες για τραπεζική κατάθεση 10€ στον κάτωθι λογαριασμό για έκδοση της κάρτας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5058-047550-331

ΙΒΑΝ:GR2001720580005058047550331

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: -το ονοματεπώνυμο σας-

Προσοχή: Εφόσον επιλεχθεί ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής θα πρέπει να σταλεί με email άμεσα το παραστατικό πληρωμής σκαναρισμένο  στο europeanyouthcard@inedivim.gr για να προχωρήσει η διαδικασία αποστολής.


Διευκρινίσεις για προσφορά Vodafone

Σας ενημερώνουμε ότι η προσφορά της Vodafone που ισχύει για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων ενεργοποιείται στις 20 του ίδιου μήνα ή στις 5 του επόμενου μήνα, ανάλογα με την ημερομηνία απόκτησης της κάρτας.

Παραδείγματα:

Εάν ο δικαιούχος παραλάβει την κάρτα του από την 1 έως τις 15 του μηνός, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις 20 του ίδιου μήνα και μετά.

Εάν ο δικαιούχος παραλάβει την κάρτα του από τις 16 έως το τέλος του μηνός, η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από τις 05 του επόμενου μήνα και μετά.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ