Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων συμβάλλει στην καμπάνια #STANDFORSOMETHING! | europeanyouthcard

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων συμβάλλει στην καμπάνια #STANDFORSOMETHING!

Η καμπάνια #STANDFORSOMETHING έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των νέων στο Συνέδριο για το Mέλλον της Ευρώπης και να ενισχύσει την ευρύτερη συμμετοχή της νεολαίας στη λήψη αποφάσεων.
Ο οργανισμός European Youth Card Association (EYCA) συμβάλλει άμεσα στη συμμετοχή των νέων στη μεγαλύτερη δημοκρατική άσκηση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, διασφαλίζοντας ότι οι φωνές τους ακούγονται σε πολιτικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου για το Μέλλον της Ευρώπης, το #STANDFORSOMETHING καλεί τους νέους να λάβουν θέση και να εκφράσουν τις απόψεις τους για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.
Για να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων δραστηριοτήτων, συζητήσεων, διαγωνισμών και άλλων, ακολουθήστε τα κανάλια κοινωνικών μέσων της καμπάνιας:
Instagram: @standforsomething.eu
Facebook: Stand For Something και η ομάδα όπου οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν: facebook.com/groups/standforsomething.eu
TikTok: @standforsomething.eu
Twitter: @istandfor_eu
YouTube: STAND for Something
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια, τους εταίρους υλοποίησης και τους ακτιβιστές νεολαίας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της καμπάνιας https://istandfor.eu/

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ