Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ ΣΤΟ TEDxMAVILISQUARE ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ! | europeanyouthcard

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ ΣΤΟ TEDxMAVILISQUARE ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!

Το TEDxMaviliSquare υπό την Αιγίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ επιστρέφει στις 6 Μαΐου 2023, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας», έτοιμο να ανακαλύψει την δική του εὖtopia!Μια μέρα γεμάτη με φανταστικές ομιλίες και performances, από Ελλάδα και εξωτερικό, giveaways και πολλές εκπλήξεις σε περιμένει!Επιπλέον, το Mavilians Career Fair, παρέχει ομιλίες από εταιρείες τοπικής αλλά και παγκόσμιας εμβέλειας.
To Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ είναι ο βασικός μοχλός υλοποίησης των πολιτικών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στο πλαίσιο των πολιτικών στήριξης της Νέας Γενιάς, το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης , έχει πάντα γνώμονα την ενίσχυση των νέων της χώρας μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση της ανάπτυξης, της κοινωνικής ένταξης και των ίσων ευκαιριών.

Εχει οριστεί ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ για τους τομείς Νεολαία και Αθλητισμός, του προγράμματος Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης και του Δικτύου Eurodesk ενώ είναι και ο φορέας Υλοποίησης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην Ελλάδα.

Μην χάσεις καμία ομιλία γιατί όλες σε αφορούν άμεσα! •Ροζίνα Μπερτόλη: Σπούδασε στο τμήμα Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στην Διοίκηση και το Εμπόριο και ειδικεύεται στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Έργου στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και πιστεύει στην αυτονομία και ενίσχυση της ευρωπαϊκής ταυτότητας των νέων που επιτυγχάνεται με την απόκτηση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Συνεργάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το #TEDxMaviliSquare μέσω του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.Έχει εξασφαλίσει για σένα μοναδικά προνόμια. Δεν μπορείς να το χάσεις αυτό! •Κωνσταντίνα Άις- Ιερωνυμάκη: Σπούδασε «Φιλολογία» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται στο Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ) από το 2020, ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Προβολής για το πρόγραμμα Erasmus+ / Νεολαία και πιστεύει βαθιά στη δύναμη που αυτό το Πρόγραμμα έχει, να αλλάξει και να βελτιώσει τη ζωή της νέας γενιάς. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται γύρω από γλωσσολογικά θέματα, θέματα βιωσιμότητας, management και business.•Ολυμπία-Χριστίνα Καλογιάννη: Η Ολυμπία Χριστίνα Καλογιάννη κατάγεται από τα Ιωάννινα και είναι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).Εντάχθηκε στην Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΝΕΔΙΒΙΜ ως υπεύθυνη προβολής και επικοινωνίας του προγράμματος European Solidarity Corps πριν από δύο χρόνια.•Καλλιόπη Δάλλα: Σπούδασε οικονομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Περιβάλλον και στην Ανάπτυξη και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από το 2012 ασχολείται επαγγελματικά με τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Ξεκίνησε το ταξίδι της στον μαγικό χώρο του Erasmus το 2016 και από το 2021 εργάζεται ως Συντονίστρια του Εθνικού Δικτύου Eurodesk.
https://www.facebook.com/TEDxMaviliSquare

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ