Νέα συνεργασία ΙΝΕΔΙΒΙΜ – Vodafone: Δυνατότητα παραλαβής της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone! | europeanyouthcard

Νέα συνεργασία ΙΝΕΔΙΒΙΜ – Vodafone: Δυνατότητα παραλαβής της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone!

Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με την εταιρεία Vodafone. Με τη συνεργασία αυτή, οι νέοι που επιθυμούν να αποκτήσουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, έχουν πλέον την δυνατότητα να παραλάβουν την Κάρτα τους από επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων Vodafone σε όλη την Ελλάδα, με εύκολο και άμεσο τρόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι, συμπληρώνοντας την online αίτησή τους στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://europeanyouthcard.gr/ επιλέγουν το κατάστημα VODAFONE της περιοχής που τους εξυπηρετεί. Εντός 15 ημερών από την υποβολή της αίτησής τους, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, με το οποίο θα ενημερώνονται ότι η Κάρτα τους είναι στο κατάστημα Vodafone της επιλογής τους. Για την παραλαβή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, θα πρέπει να επιδείξουν επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και τον κωδικό παραλαβής, τον οποίο θα έχουν λάβει με ηλεκτρονικό μήνυμα από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

«Η εταιρεία Vodafone, η οποία ήδη προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, γίνεται από σήμερα ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους. Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έρχεται ακόμα πιο κοντά στους νέους, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Με τη νέα στρατηγική που εφαρμόζουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Κάρτα αποκτά ισχυρή παρουσία και νέα δυναμική. Σύντομα θα ακολουθήσει μία σειρά νέων δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο το μέγιστο δυνατό πρακτικό όφελος για τους νέους της χώρας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Κώστας Δέρβος.

Δελτίο Τύπου ΙΝΕΔΙΒΙΜ 15.04.2021 σε μορφή PDF

Δελτίο Τύπου ΙΝΕΔΙΒΙΜ 15.04.2021 σε μορφή docx

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ