Νέος Διαγωνισμός στο Instagram: Το Mind Me up στη Θεσσαλονίκη προσφέρει σε δύο τυχερούς της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 10′ ώρες Συμβουλευτικής, συνολικής αξίας 500€ για ανάπτυξη της Επιχειρηματικής τους ιδέας! | europeanyouthcard

Νέος Διαγωνισμός στο Instagram: Το Mind Me up στη Θεσσαλονίκη προσφέρει σε δύο τυχερούς της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από 10′ ώρες Συμβουλευτικής, συνολικής αξίας 500€ για ανάπτυξη της Επιχειρηματικής τους ιδέας!

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό στο Instagram και γίνε ένας από τους 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από 10′ ώρες συμβουλευτικής συνολικής αξίας 500€ για ανάπτυξη της Επιχειρηματικής τους ιδέας, προσφορά για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από το Mind Me up στη Θεσσαλονίκη!
Το πακέτο περιλαμβάνει σχεδιασμό του Επιχειρηματικού Καμβά (Business Model Canvas) και σχεδιασμό της Πρότασης Αξίας (Value Proposition Canvas).
Ακολούθησε τα βήματα:
1. Κάνε like στο post στο Instagram
2. Follow @europeanyouthcardgr και @thomasgkilias
3. Mention 3 φίλους


*Δεκτή η πολλαπλή συμμετοχή με διαφορετικά mention
**Extra bonus κάνε story τον διαγωνισμό με mention @europeanyouthcardgr @thomasgkilias
Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 00:00 και οι νικητές καθώς και οι πέντε επιλαχόντες θα ανακοινωθούν στα stories μας την επόμενη.

Όροι Διαγωνισμού

Καλή επιτυχία!!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ