Νικήτρια του διαγωνισμού στo Facebook, για ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό, προσφορά του Hotel Villa Ilias!

H Νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων για ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις συμπεριλαμβανομένου πρωινού, προσφορά του Villa Ilias είναι:
η Βασιλεία Κτζ !!!
Η νικήτρια του διαγωνισμού θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο της μέχρι τις 17/09/2021 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της κάρτας της και τα προσωπικά της στοιχεία.
Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι οι:
1. Τζωρτζίνα Λιάκου
2. Μαράκι Πάνου
3. Δήμητρα Παπαδοπούλου
4. Antonia Gntk
5. Σταυρούλα Τζιούρτζια
Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τον νικητή εντός του οριζόμενου διαστήματος ή λάβει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης, ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 18/09/2021 και ώρα 12:00 (αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον ενεργό κωδικό της κάρτας του και τα προσωπικά του στοιχεία). Σε κάθε περίπτωση, οι επιλαχόντες θα ειδοποιηθούν από εμάς εφόσον χρειαστεί.
Συγχαρητήρια!!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ