Νικήτρια του διαγωνισμού στo Facebook για ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, προσφορά του Kyparissia – Apollo Resort Art Hotel! | europeanyouthcard

Νικήτρια του διαγωνισμού στo Facebook για ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένου πρωινού, προσφορά του Kyparissia – Apollo Resort Art Hotel!

H Νικήτρια του διαγωνισμού της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων που κερδίζει ένα ένα δίκλινο δωμάτιο για δυο διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένου πρωινού στο Kyparissia – Apollo Resort Art Hotel είναι :
η Ηλιάννα Αξιωτάκη !!!
 Η νικήτρια του διαγωνισμού θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο της μέχρι τις 02/09/2021 και ώρα 12:00 αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον κωδικό της κάρτας της και τα προσωπικά της στοιχεία.
Οι επιλαχόντες του διαγωνισμού είναι οι:
1. Ειρήνη Βελλή
2. Αφροδίτη Καζαντζίδου
3. Λεωνίδας Μπόνης
4. Markos Koumaras
5. Antonia Gntk
 Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τον νικητή εντός του οριζόμενου διαστήματος ή λάβει αρνητική απάντηση, θα περάσει στον επόμενο επιλαχόντα με βάση τη σειρά κλήρωσης, ο οποίος θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 03/09/2021 και ώρα 12:00 (αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο europeanyouthcard@inedivim.gr στο οποίο θα αναγράφει τον ενεργό κωδικό της κάρτας του και τα προσωπικά του στοιχεία). Σε κάθε περίπτωση, οι επιλαχόντες θα ειδοποιηθούν από εμάς εφόσον χρειαστεί.
Συγχαρητήρια!!!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ