Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην εκδήλωση Impact Hub Athens με τίτλο “Κινητικότητα: μονοπάτι καριέρας και εξέλιξης”, που διοργανώνει το Erasmus Student Network Greece! | europeanyouthcard

Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην εκδήλωση Impact Hub Athens με τίτλο “Κινητικότητα: μονοπάτι καριέρας και εξέλιξης”, που διοργανώνει το Erasmus Student Network Greece!

Το Erasmus Student Network Greece, με αφορμή το #EuropeanYearOfYouth, διοργανώνει διήμερη εκδήλωση στο Impact Hub Athens με τίτλο “Κινητικότητα: μονοπάτι καριέρας και εξέλιξης”. Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ μαζί με την European Youth Card Greece θα βρίσκονται εκεί, για να σας ενημερώσουν για τα προγράμματα Erasmus+ Youth Greece, #EuropeanSolidarityCorps, το δίκτυο Eurodesk Greece και τα οφέλη απόκτησης της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Θα έχετε την ευκαιρία να συνομιλήσετε με τη Συντονίστρια της Εθνικής Μονάδας Συντονισμού, Αναστασία Φιλίνη, για τις ευκαιρίες που έχετε μέσα από τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα της εκδήλωσης https://bit.ly/3zuwVW1 και δηλώστε συμμετοχή στον Δομημένο Διάλογο https://bit.ly/3Q1FddL.

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ