Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης και την έναρξη του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. | europeanyouthcard

Συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης και την έναρξη του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Την Τρίτη 9 Μαΐου στο Ωδείο Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης και την έναρξη του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή .

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας.

Στην εκδήλωση μετείχε στο πάνελ για την «Εφαρμογή της Ευρωπαϊκής ατζέντας δεξιοτήτων στην Ελλάδα» και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης κ. Δέρβος Κωνσταντίνος. Ανέφερε ότι το έτος αυτό θα δώσει νέα ώθηση στη διά βίου μάθηση και θα προωθήσει μια νοοτροπία επανειδίκευσης και αναβάθμισης των δεξιοτήτων.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μαζί με το Erasmus+ Youth Greece και European Solidarity Corps Greece, συμμετείχαν ενεργά ενημερώνοντας το νεανικό κοινό για τις δράσεις τους και τα οφέλη που προσφέρουν.

Φωτογραφικό Υλικό Εκδήλωσης

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ