Συνάντηση Προέδρου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Δέρβου με τον διευθυντή του European Youth Card Association κ. Manel Sanchez | europeanyouthcard

Συνάντηση Προέδρου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Δέρβου με τον διευθυντή του European Youth Card Association κ. Manel Sanchez

Χτες Τετάρτη 04/11 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε συνάντηση προέδρου του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κ.Δέρβου, με τον Διευθυντή του European Youth Card Association, κ. Manel Sanchez.
Συζητήθηκε η πορεία του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων που υλοποιεί το ΙΝΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης, αλλά και τον ειδικό ρόλο που αποκτά το πρόγραμμα την εποχή της πανδημίας.
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο περιθώριο του διεθνούς Σεμιναρίου «Νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για καινοτόμες υπηρεσίες για τους νέους: Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων στην προώθηση των δικαιωμάτων των νέων στη μετα-covid εποχή» που θα πραγματοποιηθεί 5 & 6 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στη συζήτηση πήραν μέρος ο αντιπρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, κύριος Δελακουρίδης, η Διευθύντρια Νεολαίας της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης κυρία Μπέη και ο Προϊστάμενος Τμήματος Β’ Παρακολούθησης Περιφερειακών Δράσεων, κύριος Παπαϊωάννου.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ!

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ