Συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και το Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων» | europeanyouthcard

Συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και το Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων»

Ευχαριστούμε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την έμπρακτη στήριξη του στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τη συμβολή του στους νέους της χώρας μας ! Παρακάτω ακολουθεί σχετική ανακοίνωση του!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών επιθυμεί να κάνει γνωστή στα μέλη του τη συνεργασία  του με το Πρόγραμμα “Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων”,  με σκοπό την ενημέρωση -ενθάρρυνση τους για τη συμμετοχή τους σε αυτό.

Πρόκειται για μία εύχρηστη ατομική κάρτα, που απευθύνεται σε όλους τους νέους από 13 έως 30 ετών και προσφέρει στους κατόχους της σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια σε υπηρεσίες και προϊόντα στην Ελλάδα, καθώς και σε πάνω από 35 χώρες στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Το  Ίδρυμα  Νεολαίας  και  Δια  Βίου  Μάθησης  (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.)  είναι  Εθνικό Φορέας για την Υλοποίηση Δράσεων, Προγραμμάτων και Έργων για τη Δια Βίου Μάθηση και τη Νέα Γενιά, με έμφαση στη στήριξη των νέων στην επαγγελματική τους διαδρομή, την ανάδειξη και στήριξη της καινοτομίας και κινητικότητας.

Ο φορέας μας καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Προγράμματος  www.europeanyouthcard.gr προκειμένου να ενταχθούν εντελώς δωρεάν στο δίκτυο των συνεργατών της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, ενός Ευρωπαϊκού Προγράμματος που αποκτά διαρκώς κύρος και αναγνωρισιμότητα. Οι συνεργάτες του προγράμματος επωφελούνται από την προώθηση των προϊόντων/ υπηρεσιών τους στη δυναμική ομάδα των νέων ως ακολούθως:

  • Ανακοίνωση Κοινού Δελτίου Τύπου.
  • Ανάρτηση και προβολή της επιχείρησης στην ελληνική (gr)και στην ευρωπαϊκή (www.europeanyouthcard.org) ιστοσελίδα του προγράμματος.
  • Ανακοίνωση των ειδικών προσφορών τους στα κοινωνικά δίκτυα του προγράμματος (facebook, Instagram) τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους νέους.
  • Ενημέρωση των φίλων του προγράμματος, μέσω μηνιαίων ενημερωτικών δελτίων (newsletters).
  • Συμμετοχή σε ένα Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρήσεων στο οποίο έχουν πρόσβαση πάνω από 6 εκατομμύρια νέοι σε όλη την Ευρώπη.

Η διαδικασία εγγραφής μιας επιχείρησης είναι ιδιαίτερα απλή και συνίσταται στην υποβολή μίας ηλεκτρονικής αίτησης στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων  στο πεδίο  «ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ» ή στο σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2131314411-12-33-59.

Σχετικός Σύνδεσμος

Comments are closed.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ