ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – HOTEL EXPRESS

Τηλέφωνο:

Κατηγορία: ,

Ιστοσελίδα: ho.hotel-express.com/eyca

Έκπτωση: Η διαδικτυακή πλατφόρμα Hotel Express, παρέχει εκπτώσεις σε κρατήσεις σε πάνω από 140.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως!   Κερδίζετε:

  • Εκπτώσεις που αγγίζουν το 60%
  • 20% κατά μέσο όρο εξοικονόμηση χρημάτων σε σύγκριση με άλλους δικτυακούς τόπους κράτησης ξενοδοχείων
  • Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής Ξενοδοχείου: εάν κάνετε κράτηση μέσω του συνδέσμου http://ho.hotel-express.com/eyca και στη συνέχεια βρείτε χαμηλότερη τιμή για το ξενοδοχείο της επιλογής σας σε κάποιον άλλο δικτυακό τόπο κράτησης ξενοδοχείων, σας επιστρέφεται η διαφορά. Για να διαβάσετε τις πλήρεις πληροφορίες της εγγύησης χαμηλότερης τιμής, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://ho.hotel-express.com/eyca#lowest
  Άλλα οφέλη:
  • Sixt Ενοικίαση αυτοκινήτων: Εξοικονομήστε έως και 20% έκπτωση στην ενοικίαση αυτοκινήτων Sixt για κρατήσεις μέσω του Hotel Express OnLine.
  • Dragonpass: Εξοικονομήστε έως και 50% στο κόστος εισόδου σε πάνω από 750 σαλόνια αεροδρομίων παγκοσμίως για κρατήσεις μέσω του Hotel Express Online. Sport Events 365: Εξοικονομήστε 5% έκπτωση στα εισιτήρια αθλητικών γεγονότων και άλλων θεαμάτων παγκοσμίως, κάνοντας κράτηση μέσω του Hotel Express Online.
Για να λάβετε τις εκπτώσεις, πρέπει να μεταβείτε στη διεύθυνση http://ho.hotel-express.com/eyca, να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης: travel-more-be-more.
Στον παρακάτω σύνδεσμο ο κωδικός πρόσβασης είναι ήδη καταχωρημένος: http://ho.hotel-express.com/eyca?key=travel-more-be-more#signup  

EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ 5€
Μεταξύ 29 Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου έχετε ένα επιπλέον πλεονέκτημα: κερδίζετε έκπτωση αξίας 5€ από την πρώτη κράτηση.
Για να λάβετε το εκπτωτικό κουπόνι, πρέπει να εγγραφείτε στη σελίδα http://ho.hotel-express.com/eyca μεταξύ 29 Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου.
Θα λάβετε τον κωδικό κουπονιού στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο εντός λίγων ημερών από την εγγραφή σας, ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πριν από τις 30 Δεκεμβρίου (η κράτηση πρέπει να γίνει πριν από αυτή την ημερομηνία, αλλά η διαμονή στο ξενοδοχείο μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή).

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ