ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Διεύθυνση: Σταθμός Λαρίσης

Τηλέφωνο: 14511 (με χρέωση 0,615/λεπτό από σταθερό & 0,984/λεπτό από κινητό τηλέφωνο)

Πόλη:

Κατηγορία: ,

Ιστοσελίδα: www.trainose.gr

Έκπτωση: €15 τιμή εισιτηρίου σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες intercity στις γραμμές:

  • Αθήνα-Θεσσαλονίκη
  • Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη
  • Αθήνα-Καλαμπάκα
Διάθεση στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων συνολικά 1.000 θέσεων ανά μήνα στην ειδική εκπτωτική τιμή των 15 €, για τη μετακίνηση τους σε επιλεγμένες αμαξοστοιχίες Intercity στις γραμμές Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Αλεξανδρούπολη καθώς και στην απ’ ευθείας γραμμή Αθήνα-Καλαμπάκα
  • Οι εκπτωτικές τιμές καλύπτουν όλο το φάσμα των αμαξοστοιχιών για τις οποίες ισχύει κράτηση θέσης στις παραπάνω γραμμές και θα είναι διαθέσιμες μέχρι και 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν πωληθεί. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου οι συγκεκριμένες θέσεις θα διατίθενται στο επιβατικό κοινό στην κανονική τους κατά περίπτωση τιμή.
  • Οι εκπτωτικές τιμές θα είναι διαθέσιμες μόνο μέσω θυρίδων πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όπου υπάρχει μηχανογραφημένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Στα σημεία αυτά θα ελέγχονται απαραίτητα τα στοιχεία της κάρτας του αιτούντος σε συνδυασμό με την αστυνομική του ταυτότητα και στη συνέχεια θα εκδίδεται το εκπτωτικό εισιτήριο σύμφωνα με τις οδηγίες του ηλεκτρονικού συστήματος και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης αμαξοστοιχίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εφαρμόζει το μέτρο της μειωμένης διαθεσιμότητας θέσεων των αμαξοστοιχιών, στα πλαίσια των μέτρων προστασίας των επιβατών από την εξάπλωση της πανδημίας COVID-19. Το σύνολο των αμαξοστοιχιών δεν είναι σε πλήρη λειτουργία  και ως εκ τούτου, προς το παρόν, δεν είναι δυνατή η διάθεση εισιτηρίων στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων μέχρι νεοτέρας.
 

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ