Όροι Διαγωνισμού Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων | europeanyouthcard

Όροι Διαγωνισμού Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων

ΌΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Διάρκεια Διαγωνισμού – Προϋποθέσεις Συμμετοχής.

  1. Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (εφεξής Διοργανώτρια) διεξάγει Διαγωνισμό στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων», η διάρκεια του οποίου καθορίζεται από 03/09/2014 μέχρι και 08/09/2014.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν μόνοτα ενεργά μέλη της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων. Όσοι δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να λάβουν μέρος στο Διαγωνισμό μόνο μέσω του ασκούντος τη γονική μέριμνα, ο οποίος θα συνυπογράψει την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, ως απόδειξη της αποδοχής του για τη συμμετοχή του τέκνου του στο διαγωνισμό και θα συνοδεύσει τον ανήλικο κατά την παραμονή του στο ξενοδοχείο, εφόσον κερδίσει κάποιο δώρο.
  3. Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι, σύμβουλοι και μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Διοργανώτριας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς τους έως δευτέρου (2ου) βαθμού
  4. Η δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό λήγει στις 08/09/2014 και ώρα 24.00 τα μεσάνυχτα.
  5. Από το σύστημα δε γίνεται δεκτή η πολλαπλή συμμετοχή στην κλήρωση. Ο κάθε συμμετέχων δηλώνει τα προσωπικά στοιχεία που απαιτούνται στη φόρμα συμμετοχής.
  6. Οι συμμετέχοντες που καταθέτουν ελλιπή, ψευδή, λανθασμένα, άσεμνα ή προσβλητικά στοιχεία, θα αποκλείονται αυτοδίκαια από το Διαγωνισμό. Οποιαδήποτε δε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από τη Διοργανώτρια ως παράνομη ή καταχρηστική, αυτή θα έχει δικαίωμα να τον αποκλείσει από το Διαγωνισμό, επιφυλασσόμενη παντώς νομίμου δικαιώματός της.

Τρόπος ανάδειξης νικητών – Δώρα

  1. Την 10η Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 θα διεξαχθεί δημόσια κλήρωση στα γραφεία του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη, 11143, Αθήνα) παρουσία του Νομικού της Υπηρεσίας και δύο (2) στελεχών της διοργανώτριας. Από την κλήρωση θα ανακηρυχθούν δέκα (10) νικητές και δέκα (10)  επιλαχόντες με αύξοντα αριθμό, με βάση τον οποίο θα δοθεί προτεραιότητα για την επιλογή των δώρων Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Κάθε νικητής θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι αποδέχεται το δώρο μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση που η Διοργανώτρια δεν βρει τους νικητές μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου ή έχει αρνητική απάντηση από τους νικητές, νικητές θα ανακηρυχθούν οι αντίστοιχοι επιλαχόντες. Οι νικητές που θα προκύψουν από τους επιλαχόντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη Διοργανώτρια και θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι αποδέχονται το δώρο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
  2. Η Διοργανώτρια δε θα φέρει καμία ευθύνη για άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών για την παραλαβή των βραβείων τους, που οφείλονται ιδίως σε μη απάντησή τους.
  3. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν σε εμφανές σημείο στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας www.inedivim.grκαι του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων www.europeanyouthcard.gr καθώς και στις σελίδες του προγράμματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  4. Το εκάστοτε δώρο είναι προσωπικό και συγκεκριμένο και δε μεταβιβάζεται ούτε ανταλλάσσεται με άλλο ή οποιαδήποτε άλλη παροχή, χρηματική ή μη.
  5. Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα μετακίνησης των νικητών προς και από το εκάστοτε ξενοδοχείο, καθώς και πάσης φύσεως ετέρων εξόδων κατά την διάρκεια του ταξιδιού (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφερόμενων σίτισης, μετακίνησης, αγοράς προϊόντων, μίσθωσης οχήματος, δαπανών κατά την διάρκεια παραμονής στο ξενοδοχείο κ.λ.π) βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον νικητή.
  6. Η Διοργανώτρια στο πλαίσιο του Διαγωνισμού έχει προγραμματίσει να διατεθούν στους νικητές δωρεάν υπηρεσίες διαμονής σε 10 ξενοδοχεία συνεργαζόμενα με το Πρόγραμμα, μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και πάντα βάσει διαθεσιμότητας των ξενοδοχείων. Αναλυτικά τα δώρα είναι τα εξής:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
HOTEL ALEXANDRA ΜΕΓΑΣ ΓΙΑΛΟΣ ΣΥΡΟΣ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 1-30/9
ΔΗΛΙΟΝ HOTEL ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΠΑΡΟΣ 2 ΒΡΑΔΙΑ 10-30/9
SITΙΑ BEACH RESORT & SPA HOTEL ΣΗΤΕΙΑ ΚΡΗΤΗ 2 ΒΡΑΔΙΑ 1/9-30/10
PHILOXENIA BUNGALOWS HOTEL ΨΑΚΟΥΔΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 28/9-11/10
MARABOU HOTEL ΧΟΡΕΥΤΟ ΠΗΛΙΟ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 01/9-15/10
MIRANTA HOTEL ΑΙΓΙΝΑ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 16-30/9
ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟBOUTIQUE AND RESORT HOTEL ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΣ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 16/9-30/10
SECRET PARADISE & SPA HOTEL ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΙΣΙΝΑ ΕΣΩΤ. ΘΕΡΜ/ΝΗ 1-30/11
ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 3 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 15/9-15/10
ΕΠΙΔΑΥΡΙΑ ΤΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2 ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ 01-30/9

Μετά την εκπνοή της διάρκειας της διανομής των δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας παύει να υφίσταται απέναντι στους νικητές. Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που δεν έχουν διατεθεί όλα τα Δώρα έως και τις 20/09/2014 η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να προβεί είτε στη ματαίωση της διάθεσης των μη διατεθέντων μέχρι την ημερομηνία εκείνη Δώρων ή στη διάθεσή τους με οποιαδήποτε διαδικασία (π.χ. κλήρωση) ή και ελεύθερα, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Δηλώσεις – Εγγυήσεις – Ευθύνη συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό

  1. Οι νικητές πρέπει να διαθέτουν και να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους και να συμμορφώνονται με τους όρους διαμονής στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Είναι δε από μόνοι τους υπεύθυνοι για την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
  2. Η Διοργανώτρια καμία ευθύνη δε φέρει για οποιοδήποτε γεγονός τυχόν συμβεί στο πλαίσιο της παραμονής των νικητών στο εκάστοτε ξενοδοχείο τους προσφέρει διαμονή.
  3. Η Διοργανώτρια δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα του ελέγχου της (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά, λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μη κάλυψη δικτύου, υπερφόρτωση δικτύου, διακοπή σύνδεσης με το δίκτυο, μη ορθός τρόπος συμπλήρωσης της αίτησης) ή από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα μηνύματα, α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή/και η λήψη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Υπηρεσίας, β) δεν είναι διαθέσιμη η Υπηρεσία στους διαγωνιζόμενους, για οσοδήποτε χρονικό διάστημα, γ) τα διατηρούμενα αρχεία της Υπηρεσίας καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς.
  4. Η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται σε περίπτωση διακοπής, αναβολής, ματαίωσης ή ακύρωσης του Διαγωνισμού λόγω εξωτερικών παραγόντων ή ανωτέρας βίας (ενδεικτικά δε λόγω φυσικών καταστροφών, απεργίας, πολέμου, τρομοκρατικών ενεργειών ή απειλών για τρομοκρατική ενέργεια, ατυχημάτων, πυρκαγιών, πλημμύρων ή άλλων φυσικών καταστροφών ή κοινωνικών διαταραχών κ.λ.π.), που καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη ή αδύνατη τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Τα παραπάνω είναι πέρα από τον έλεγχο και κατά συνέπεια την ευθύνη της Διοργανώτριας και απαλλάσσεται σύμμετρα και αζημίως των εκατέρωθεν υποχρεώσεών της από το Διαγωνισμό.
  5. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα  των νικητών και να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους, να προβάλει φιλμ ή βίντεο με τους ίδιους σχετικά με την απονομή των επάθλων κ.λ.π. στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο ή/και στη σελίδα της στο Facebook και να προβεί γενικά σε διαφημιστική εκμετάλλευση και προβολή κάθε σχετικού γεγονότος κατ’ επιλογήν της. Οι νικητές, με την συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ανεπιφύλακτα στην παρουσίασή τους σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή στη χρήση του ονόματός τους και φωτογραφίας τους ή βίντεο / φιλμ, στα οποία θα απεικονίζονται για λόγους  διαφημιστικής προβολής από τη Διοργανώτρια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων, όλων ανεξαιρέτως των όρων και προϋποθέσεων του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης κάποιου συμμετέχοντος με τους όρους του Διαγωνισμού, η συμμετοχή του θα αποκλείεται αυτοδίκαια.

Post comment

You must be logged in to post a comment.

© 2015 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ